Financial Lease

Een Financial Lease via Achterhoek Krediet is een zeer aantrekkelijke oplossing wanneer u als ondernemer overweegt personen- of bestelauto’s voor uw bedrijf aan te schaffen.

Met Financial Lease schaft u zelf de auto aan; de leasemaatschappij verzorgt echter de financiering ervan. De auto komt wél op de balans van uw bedrijf te staan, waardoor u economisch eigenaar bent. Dit in tegenstelling tot de leenvorm Full Operational Lease. Met Financial Lease bepaalt u zelf de hoogte van de leasetermijnen die u maandelijks aan de leasemaatschappij betaalt. Het rentebestanddeel van de leasetermijn is daarnaast aftrekbaar voor belasting. Financial Lease via Achterhoek Krediet is dus de ideale oplossing wanneer de financiële ruimte voor investeringen even ontbreekt.

De belangrijkste voorwaarde om in aanmerking te komen voor Financial Lease is dat uw bedrijf minimaal 3 jaar bestaat en dat er van de eerste 2 jaar cijfers aantoonbaar zijn. In het geval van een eenmanszaak is er ook een positieve toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vereist.

Bereken hier uw Leasebedrag:

De berekening is altijd onder voorbehoud van acceptatie door leasemaatschappij.

Reageren is niet mogelijk